A 3D látványtervezés részletes bemutatása

//A 3D látványtervezés részletes bemutatása
A 3D látványtervezés részletes bemutatása
3D LÁTVÁNYTERVEZÉS
ÁRAK »

Miért fizessek a tervezésért, amikor ez máshol ingyenes?

Vágjunk egyből a közepébe, mivel ez szokott lenni az egyik leggyakoribb kérdés, ami megfogalmazódik a vásárlóinkban. A válaszom, hogy Nálunk sem kell minden típusú fürdőszoba tervezésért fizetnie! Nem is kell minden fürdőszobát 3D-ben megtervezni! Azonban van néhány dolog, ami nélkül nem lehet fürdőszobát eladni, úgy hogy a vásárló elégedett legyen a végeredménnyel, ezért szalonunkban ingyenes szakmai tanácsadást biztosítunk, ami az alábbiakat tartalmazza:

 • Alaprajz alapján megbeszéljük az elképzelést, egyeztetjük a műszaki tartalmakkal.

 • Megbeszéljük a berendezési tárgyakat és azok elhelyezkedését, igény szerint készítünk egy felülnézeti tervet (az itt látható egyszerű rajzból például látszik,  hogy csak a rövid 48 cm Compact WC fér el a fürdőszobában és nem lehet csak toló ajtós zuhany ajtót betenni).

Fürdőszoba alaprajz
Fürdőszoba előzetes tervének skicce
 • Együtt kiválasztjuk a megfelelő burkolatokat, mert nem mindegy, hogy milyen méretű, sötétségű csempe kerül a falra, valamint fontos, hogy szépen legyen kiosztva és dekorálva is.

 • Együtt kiválasztjuk a berendezési tárgyakat.

 • Igény szerint skiccet készítünk az előzetes tervekről (lásd a rajzot, ahol egy kádat vett ki az idősödő házaspár és egy épített zuhany áttervezésében, csempe kiválasztásában, burkolat kiosztásában teljes körűen segítettünk nekik)

MINDEZ ÖNNEK MÉG MINDIG TELJESEN DÍJMENTES ÉS SZEMÉLYES KAPCSOLATTARTÓJA RUGALMASAN, MAGAS SZAKMAI KOMPETENCIÁKKAL MEGOLDJA AZ ÖNNÉL FELMERÜLŐ FELADATOKAT.

Direkt nem problémának nevezem, mert ez nekünk egy feladat és kihívás, szeretjük az ilyen jellegű kihívásokat is! Miért? Mert van sikerélmény!
Az igényekhez igazítjuk a termékeket az összes esetben, és tudjuk, hogy vásárlóink megelégedéssel fogják használni a fürdőszobájukat hosszú távon is.

Miért fizessek a tervezésért, amikor a fentiek elegendőek egy szép fürdőszoba kialakításához?

Ez nem mindenkinek és nem minden esetben elegendő a tökéletes végeredményhez!

Lássuk csak, hogy miben is különbözik ez a tervezés az előzőekhez képest?
Illetve inkább azt mondanám, hogy mikor van szükség a fizetős ugyan, de teljesen élethű 3 dimenziós fürdőszoba látványtervekre? Itt elsősorban már a látványon van a hangsúly, hiszen az ördög az apró részletekben rejlik, ami itt különösen igaz.

 • Ilyenek például, amikor üvegmozaikot/kristálymozaikot teszünk a fürdőbe. Nem mindegy hány sor, vagy háló, hol és milyen széles a mozaik? Mekkora a burkolási magasság? Ezek a mozaikok nem túl szépek, ha vágjuk, így ehhez kell igazítani a többi burkolatot.
 • Hova, milyen magasra kerül a tükör és a hozzá való világítás? Mit látunk, amikor bemegyünk a fürdőszobába és milyen burkolat felrakási módokat alkalmazzunk, hogy legyen egy kis csavar a fürdőszobában, amitől az még különlegesebbé válik, épp úgy, ahogyan a lakás tulajdonosai?

Szokták mondani, hogy egy kutya, olyan, mint a gazdája, de lehet, hogy épp a gazdi lesz olyan, mint a kutyája? Szerintem ez is olyan, hogy a kutyám tükrözi, azt, hogy én milyen vagyok. Színben, viselkedésben, tisztaságban, megjelenésben stb…. De az otthonom még inkább azt tükrözi, hogy kivagyok én, kik használják és milyen az ízlésük.

Az a kérdés, hogy fontos-e Önnek, hogy más legyen, mint a többi, és ha igen, akkor miben legyen más? Ha Ön nem szeretne ebben egyedül részt venni és szüksége van a tervezéshez, kiválasztáshoz külső segítségre, akkor érdemes:

 • egy Lakberendezőt megbízni, aki akár a teljes otthon kialakításában részt tud venni, ennek költsége 5-10 000 Ft/m2

 • vagy Velünk készíttet 3D fürdőszoba látványtervet, mérettől függetlenül 25 400 Ft-ért.

Mindez az Ön döntése, de engedjen meg néhány felsorolást, hogy mit tartalmaz pontosan ez az ár, Ön miért is fizet pontosan!

Ezek az alábbi dolgokat tartalmazzák, az előző ingyenes szolgáltatásainkon felül:

 • Alaprajz egyeztetés, nem csak a saját elképzeléseket beszéljük meg, hanem tanácsadást is adunk abban, ha például falakat szeretne mozdítani, kiállásokat áthelyezni (ehhez helyszíni egyeztetéssel kivitelezőt tudunk ajánlani).

 • Igény esetén helyszíni egyeztetésre időpontot megbeszélünk, ennek előnyei, hogy jobban megismerjük a megrendelő igényeit, a már meglévő berendezési tárgyakat és stílusokat és lézeres mérővel pontos méreteket veszünk, kialakul egy bizalmi kapcsolat.

 • Szalonunkba kiválasztjuk a személyes kapcsolattartóját és tovább egyeztetjük, akár a kivitelezővel együttesen a műszaki tartalmakat, berendezési tárgyakat és ezek után készül egy pontos felülnézeti rajz, ezzel már a kivitelező tud dolgozni és nem áll meg a munka.

Megjegyezni kívánom, hogy még csak most jutottunk el a szép részekhez, ahol már a látható részekre koncentrálhatunk, hogy szögletes legyen vagy kerek, milyenek legyenek a színek, dekorok, méretek, hol legyen csempe vagy sem, hálósan eltoltan, vagy diagonálban burkoljuk a járólapot, stb.

 • Szalonunkba személyes kapcsolattartójával időpontot tud egyeztetni a burkolatok kiválasztására, a berendezési tárgyak pontos meghatározására, illetve minden pontos részletet meghatározó elképzelések átgondolására, egyeztetésére.
 • Előzetes árajánlat kalkuláció készül és Ön még mindig dönthet úgy, hogy valamelyik dekorból kevesebbet kér, vagy esetleg még többet, mert bele férünk a keretbe. Illetve látni fogja, hogy mire érdemes kicsit többet költeni (helységenként dolgozzuk ki, így a kiszállításkor, akár így is érkezhet Önhöz, összekészítve külön-külön raklapon).

Fürdőszoba látványterv felülnézet
Fürdőszoba látványterv oldalnézet
 • Készül egy előzetes terv, mint ez, de ez még nem csillog, fénylik, erre azért van szükség, mert itt még mindig van lehetőség arra, hogy maximum 3-szor változtasson a burkolási módon.
  További információ »

 • Amikor minden véglegesítésre kerül, a terveket Ön elfogadta írásban, utána készül a szép látványterv, visszatükröződésekkel, árnyakkal, fényekkel, lámpákkal.

A kivitelezés során komoly félreértések kerülhetőek el ezekkel. Egy példát fogok elmesélni, ami „csak” egy vizelde elhelyezéséről szól. A Vásárlóm többek között egy fedeles vizeldét vásárolt. A kivitelezőnek nem lett kivitelezői terv a kezébe adva, így neki fogalma sem volt arról, hogy ehhez egy falon belüli öblítő részt kell a falba helyeznie. Amikor a vizelde a helyére került, kérdezték, hogy ezt most hogyan fogják bekötni, mert ilyet még nem is láttak és Ők hagyományos vizelde kiállást készítettek. Ekkorra természetesen kész volt a burkolás és szét kellett verni a fürdőt ahhoz, hogy a megfelelő falon belüli, nyomólapos öblítő szelep a helyére kerülhessen.

De ha Ön erre időt és energiát szán, abban az esetben biztosítom Önt arról, hogy olyan fürdőszobája lesz, ami Önöket tükrözi, meglesz a saját energiája, a stílusa és az összes olyan igényt kielégíti, ami felmerült a tervezés során.

Azt szoktuk mondani, nincs erre nekem pénzem! Vagy azt, hogy nincs nekem erre időm! Ha kiszámoljuk, hogy akár 10-20 évig is használhatunk egy fürdőszobát, egy lakást, akkor nem éri meg bele fektetni? Vagy ha kiadásra, eladásra, befektetésre készítjük, nem érdemes, jól átgondolt, jó anyagokból kiválasztott ízlésesen berendezett fürdőszobát készíteni?
Egy ilyen tervezésre általában 2 hetet szoktam mondani. Ennyi idő kell, mert menet közben még kikristályosodnak az igények is.

SZÁMÍTÓGÉPES 3D LÁTVÁNYTERVEZÉS DÍJA:

• 20 000 Ft + Áfa / fürdőszoba
• 10 000 Ft + Áfa / WC

AMIT KÍNÁLUNK MELLÉ:  burkolat kiosztás és mennyiség kalkuláció!

MÓDOSÍTÁSOK
Ha módosítaná az alaprajzot a tervezés végén, vagy másik burkolat családot választ, akkor újabb tervezési díj befizetésével újra indul a tervezés. Az újratervezési költségek nem kerülnek levonásra!
TERVEZÉSI DÍJ TARTALMAZZA:
Egy helyiség, maximum 3 variációban (alaprajzi vagy burkolási változatok összesen 3 változatban). 100% kerül jóváírásra, bruttó 500 000 Ft feletti rendelés esetén, ha az a terveken szereplő burkolatokat is tartalmazza.
FELÁR SZÁMÍTÁS TERVEZÉS MÓDOSÍTÁS ESETÉN:
Az alap tervezési díjon felül plusz tervezési díjat számolunk fel, abban az esetben, ha a 3 variáción felül további változat készül. Ennek a díja:
5 000 Ft + ÁFA/változat.

Itt van néhány kép, hogy mi lesz az eredmény, várjuk szeretettel!

Megnézem a termékeket >>
2017-03-09T14:13:04+00:00 2016. augusztus 05.|Egyéb|0 hozzászólás
Fried Fürdőszoba Szalon Facebook Messenger Írjon nekünk!