Akciós Rimfree® WC-kerámia öblítőperem nélkül, természetesen

AZ AKCIÓ ÉRVÉNYES:  2017. április 1-től visszavonásig

Egyszerűen tisztítható WC, mindenki számára

Mikor WC-t választunk, manapság már egyre fontosabb a könnyű tisztíthatóság és a higiénia mellett a jó design is. A Keramag bemutatja a legújabb fejlesztésű, egyszerűen tisztán tartható WC-jét: az öblítőperem nélküli Rimfree WC-kerámiát. A Keramag fürdőszoba sorozat tagja, mely öblítőperem hiányában tökéletesen tisztán tartható és higiénikus: a kosznak, vízkőnek, baktériumoknak esélye sincs megbújni a perem alatt. Emellett különleges elvárásoknak is megfelel: ilyen például a lecsapódásmentes WC-ülőke és -fedél záródás, vagy az akár 4,5 literes, víztakarékos WC-öblítés. Fedezze fel a Keramag Rimfree WC-kerámiák előnyeit és típusait!

Teljes akció megtekintése »

• könnyű tisztíthatóság

• tökéletes higiénia

• figyelemfelkeltő megjelenés

• innovatív, szabadalommal védett vízelosztó

• környezetbarát megoldás

KERAMAG Rimfree perem nélküli WC-ülőke

Sokoldalú: Számos fürdőszobai termékcsaládból kínál WC-kerámiákat a Keramag márka, mellyel igazán nagy változatosságot nyújt a szanitertermékek piacán – bármely stílus vagy igény esetén ideális választás az innovatív Rimfree® WC.

Design: Letisztult forma, perem nélküli, szemet gyönyörködtető kerámiák, ovális és szögletes kivitelben egyaránt.

Innovatív: A Keramag és Kolo kerámiákhoz olyan öblítési technológiát fejlesztettek ki, amihez a kerámián nem szükséges öblítő- perem kialakítása ahhoz, hogy a víz elvezetése optimális, a kerámia kiöblítése pedig tökéletes legyen.

Környezetbarát: A Rimfree® WC-kerámiákhoz felesleges az erős tisztító- szerek, vegyszerek használata, az optimális öblítéshez felhasznált akár 4,5 literes vízmennyiséggel pedig különösen víztakarékos.

A Rimfree® WC-k a magas fokú higiénia tekintetében új mércét állítanak fel. Ezt olyan előnyöknek köszönhetően érik el, melyek tartósan kifi zetődőek – a magánember fürdőszobájában éppúgy, mint a középületekben.

Rimfree®: Perem nélküli kerámia – nincs öblítőperem, vagy más, rejtett üreg, ahol a szennyeződés lerakódhatna.

Könnyű tisztíthatóság: A perem nélküli kialakításnak köszönhetően nincsenek nehezen hozzáférhető részek. Egyetlen törlés, és a WC újra ragyogóan tiszta.

Tökéletes higiénia: A perem nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy ne legyen többé semmiféle rejtett szennyeződés a kerámiában.

Az akcióban résztvevő termékek:

További Keramag Rimfree termékek »
2017-10-04T15:07:34+00:00
Fried Fürdőszoba Szalon Facebook Messenger Írjon nekünk!