ÚJ KÁDAK A RAVAKTÓL!

A fürdőszobában kezdjük és fejezzük be a napot. Ez az a hely, ahol mindenki szakít magára egy kis időt, életmódtól függetlenül. Tehát nem mindegy, hogy is néz ki, milyen hatást vált ki belőlünk. Motivál vagy újabb problémákat vet föl?

A kád pedig talán ennek a legmeghatározóbb eleme, mely jó esetben hosszú időn át szolgálja kifogástalan pihenését. Tehát bátran mondhatjuk, hogy a kád egy nagyon fontos és hasznos befektetés, melyet Önmagáért tesz.

A Ravak szerencsére rengeteg különböző kádat kínál, melyek között megtalálhatjuk a speciálisan kisebb fürdőkbe tervezett darabokat is, valamint az aszimmetrikus, szabadon álló, klasszikus, vagy akár 2 személyre tervezetteket is.

A Ravak kádak többségére szerelhető paraván vagy ajtó így a kádban történő kényelmes zuhanyzást is lehetővé teszik, anélkül hogy az egész fürdőt eláztatná.

A kínálatban megtalálhatóak azok a kádparavánok is, melyek nem csak eredeti Ravak kádakhoz illenek, hanem bármilyen klasszikus téglalap alakú fürdőkádra felszerelhetőek.

Ravak termékek »

ALAPANYAG

Az akrillemezeket két különböző módon lehet gyártani:
– Extrudált – Olcsóbb akril kádak
– Öntött – Ravak kádak

Hiába ugyanaz a két anyag mégis a gyártási technológiának köszönhetően a végeredmények különböző tulajdonságokkal fognak rendelkezni. Az extrudált akril húzással készül, ezért anyagjellemzői csak szálirányban érvényesülnek. Az öntött akril azonban minden irányban megtartja a tulajdonságait, így sokkal formatartóbb, nem hajlik és repedezik, ezért drágább is, mint az extrudált.

Az akril könnyen alakítható így alkalmas a formatervezett, ergonomikus kádak kialakítására, melyeket egy alumínium forma segítségével készítenek.

A felülete antibakteriális és könnyen tisztítható.

További előnye a fém kádakkal szemben, hogy meleg érzetű és könnyen melegszik.

KIEGÉSZÍTŐK

A Ravak kádakhoz számtalan kiegészítő vásárolható, mint fejtámlák, fogantyúk, kádlefolyók, Az egyes kádak adatlapján pontos információt kaphat róla, hogy melyik kádra milyen kiegészítők szerelhetőek.

WELLNESS-ÉLMÉNY

A teljes otthoni wellness-élmény eléréséhez bizonyos Ravak kádak kiegészíthetőek hidromasszázs rendszerrel, valamint színterápiával is.

Hiszen a víz nem csak a mindennapi higiéniát jelentheti, hanem élményforrás és kikapcsolódás is lehet. A hidromasszázs rendszer a kádban levő melegvizet megfelelő irányú és intenzitású mozgásba hozza.
• Jobban átmelegíti a testet
• Javítja a keringést
• Jó hatással van a bőrre
• Csökkenti a stresszt
• Kikapcsolódás a testnek és a léleknek

A fényterápia szintén egy alternatív gyógymódot jelenthet a test és a lélek számára.
Piros: önbizalmat ad, meleget áraszt
Narancs: jó kedvre derít, elűzi az étvágytalanságot
Sárga: erősíti az idegrendszert, tanulásra ösztönöz
Zöld: ellazít, segíti a méregtelenítést
Kék: nyugtat, segít fejfájás ellen
Lila: lelki energiát ad
Fehér: csökkenti a stresszt

2017-06-28T16:52:33+00:00 2017. május 30.|Fürdőkád|0 hozzászólás
Fried Fürdőszoba Szalon Facebook Messenger Írjon nekünk!