2017 legmenőbb fürdőszobái – Fa- és kőhatású burkolatok

//2017 legmenőbb fürdőszobái – Fa- és kőhatású burkolatok

Hatalmas divatnak örvendenek a nyers indusztriális burkolatok, mi is szeretjük őket, hiszen rendkívül otthonos és mégis természetközeli hatást lehet velük elérni. A fa gyönyörű kiegészítője lehet bármilyen térnek, na de mi is az, amire oda kell figyelni?

Persze ha kicsit reálisabban nézzük a dolgot, akkor nagyon is jól tudjuk, hogy a fa nem igazán való nedves-párás környezetbe, márpedig kevesebb ilyen hely létezik a fürdőszobánknál. Ha még oda is figyelünk arra, hogy ne pacsmagoljunk ki sok vizet, a folyamatos pára elkerülhetetlen. A konyhában azért sokkal jobb a helyzet, de a mindennapos felmosás miatt a fa padló itt is különleges ápolást igényel.

Ha nem szeretnétek lemondani a csodás fa hatásról de könnyen tisztítható, nem kényes burkolatot kerestek, akkor jó helyen jártok. Már léteznek olyan fa-hatású padlók és csempék, amelyek megtévesztésig hasonlítanak a fára, még tapintásra is hasonló érzést keltenek. Az érzékeket becsapva tökéletes esztétikai hatást lehet elérni és egészen nyugodtan bármilyen felületen megállják a helyüket. Manapság az antikolt fenyőt és tölgyeket keresik a legtöbben, de szinte bármilyen fa hatású lap beszerezhető, így figyelembe tudjátok venni, hogy haromonizáljon a csempével és a bútorral is. Érdekes megoldás, amikor csak egy-egy terület kiemelésére használjuk a burkolatot. Így kerülhet a zuhanyzó falára, a mosdó köré is, vagy csak egy fal kiemelésére egyaránt.

Üzletünkben hatalmas választékban elérhetőek a fa hatású burkolatok, de elöljáróban a webshopunkban is tájékozódhattok.

2017-08-24T10:51:33+00:00 2017. június 29.|Burkolatok|0 hozzászólás
Fried Fürdőszoba Szalon Facebook Messenger Írjon nekünk!