BEMUTATKOZÁS

Fried György

Akár felújításról, akár új építésről van szó, meg fogjuk érteni egymást. Ön elképzeli, mi megtervezzük és látványterven megmutatjuk. Ne fárassza magát a beszerzéssel, mi közel 100 gyártó termékeit forgalmazzuk. Minden problémára van megoldásunk, és ha kell akkor a kivitelezésben is segítünk. Ne akarjon nagyon olcsón nagyon jó terméket venni. Szánjon rá időt és találjuk meg az ideális terméket a reális áron. Bátran vásároljon nálunk, támogassa kisvállalkozásunkat és egyben Családunkat!

Fried György
 • 20 éve kezdtem a Fried Fürdőszoba Szalonban dolgozni, ez idő alatt számtalan vásárlónak segítettem csempéket és járólapokat, csaptelepeket, szanitereket, kádakat és zuhanykabinokat választani
 • 5 éve vagyok egyéni vállalkozó és tulajdonos, húgommal közösen vezetjük a Céget
 • Budapest III.kerületében a 11-es főúton lévő, 4 szintes saját tulajdonú bemutató termünkben munkatársainkkal közösen várjuk Önöket, ahol a tulajdonosok is kiszolgálnak
 • Rugalmas a hozzáállásunk, számtalan sikeres alkun vagyunk túl
 • Legyen Ön is elégedett vásárló, örömünkre szolgál, hogy hozzánk szeretnek vissza térni a vevők
 • Betartom mind az írásbeli mind a szóbeli megállapodásokat, amit velem kötöttek, ez egy megbízható Cég
 • Vegye igénybe szolgáltatásainkat, nézzen be hozzánk
 • Honlapunkon felmérheti a választékot, nézelődés közben kérdezhet Tőlem vagy bátran írjon üzenetet
Juhász-Fried Mónika

A fürdőszoba szalonunk, mint családi vállalkozás üzletvezetője vagyok. 18 évesen kezdtem el itt dolgozni, azóta is szeretek az emberekkel foglalkozni és szeretem a kihívásokat, hamar megtapasztaltam, hogy az ember mennyire el tud veszni a méretek, anyagok, felületek között.
Nálam az ügyfél nem csak egy személy, akinek pénz van a pénztárcájában és csapot szeretne cserélni, vagy fürdőszobát felújítani. Nekem az ügyfél egy ember, aki, amíg be nem lép hozzánk, mint Én és feladata, vagy problémája van, amire megoldást keres, de mire eljutunk a célig, addigra már Mi leszünk, még ha csak a csap kiválasztásáig tart is.

 • szaktanácsadás: alaprajz egyeztetés, anyagok-színek-felületek-stílusok egyeztetése és kiválasztása + a berendezési tárgyak összehangolása a rendelkezésre álló méretekkel
 • tervezés és burkolat kiosztás: skicc készítése, amit gyorsan, rugalmasan, tervezővel egyeztetve, Önnel is a kapcsolatot tartva a legszebb, legpraktikusabb, legmegfelelőbb fürdőszoba kialakításáig
 • árajánlat készítés, megrendelés: minden fürdőszobát és helyiséget külön-külön árajánlatba foglalok, így nem érheti semmilyen meglepetés
 • a szállítást is leegyeztetjük, érte jöhet, vagy kiszállítjuk az árut, kérés esetén a lakásba is behordjuk
 • kivitelezővel való egyeztetés: nem kell idegeskedni azon, hogy nem érti, ha kivitelezői nyelven kérdeznek, ha átadja a telefont, általában pár perc alatt rövidre zárhatunk minden felmerülő kérdést. Az elkészült terveket is szívesen leegyeztetem a kivitelezővel.
 • pót rendelések, reklamációk: ez bárhol, bármikor előfordulhat, de ez is hamar intéződik. Ismerem a vevőm által rendelt termékeket, így gyorsan pótolom, vagy orvosolom a hiányosságokat és a felmerülő hibákat.
Juhász-Fried Mónika

Szeretem a nagyobb projekteket, amire a legbüszkébb vagyok az egy 2008-as 89 lakásos társasház projektem, ahol minden új lakóval külön-külön kellett egyeztetni és a megfelelő burkolatokkal és berendezési tárgyakkal berendezni a fürdőszobájukat. A másik nagy projektünk a 2015-2016 Zwack Múzeum és irodaház burkolat és vizesblokkok felújítási munkálatai, amelynek a burkolatok kivitelezői munkálataiban, mint tanácsadó is részt vettem.
Több családi projektem volt már, volt olyan, hogy az árut külföldre szállították, vagy a pincétől a padlásig mindent együtt választottunk ki a vásárlóimmal, mindez pontos, precíz munkát igényelt.
A legnagyobb örömöm, amikor a vásárlóim visszatérnek hozzám, akár más családtaggal, vagy barátaiknak, munkatársaiknak ajánlanak és engem keresnek, hogy elmondhassák még mindig nagyon szép az otthonuk és nagyon szeretik!
Várom Önt is szeretettel, ismerjük meg egymást személyesen!

KAPCSOLAT

ELÉRHETŐSÉGEK:

Segítünk fürdőszobáját megtervezni és berendezni! Prémium fürdőszoba felszerelések, szaniterek és burkolatok a fürdőszoba szakértőtől!

Cím: 1039 Budapest III. kerület, Rákóczi u. 22.

Telefon: 06-1-240-3261

Mobil: 06-30-683-3490 (csak nyitvatartási időben elérhető)

Név

E-mail cím

Üzenet