Fried Fürdőszoba Szalon szolgáltatásai

Cégünk 1990 óta forgalmaz szanitereket, burkolatokat és mindent, ami egy fürdőszoba kialakításához illetve egy lakáson belül hidegburkolathoz kapcsolódhat. Ügyfélközpontú szemléletünk, az első benyomás és bizalom kialakítása fontos számunkra. Megpróbál minden kollégánk az ügyfél szükségleteire odafigyelni és a problémáit kideríteni, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani mindenkinek. Ezzel úgy gondoljuk, sokkal többet tudunk nyújtani a nálunk nagyobb, de nem ügyfél-orientált multinacionális cégeknél.
Üzletpolitikánkhoz tartozik, hogy az árainkat is úgy alakítjuk ki, hogy barátságos és elfogadható legyen bárki számára. Mindezen által, termékskálánkat megpróbáljuk mindig bővíteni, hogy az alacsonyabb és a magasabb kategóriájú termékeket is megtalálják nálunk a vásárlók.
Fürdőszoba Szalonunk a Szentendre felé vezető 11-es főúton található, sokan arról ismernek fel Minket, hogy éjszaka kádak világítanak a tetőn.

Kapcsolat >>
HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS KEDVEZŐ ÁRON

A fürdőszabi termékek vagy nehezek, vagy terjedelmesek, illetve mindig sérülékenyek! Kollégáink szakmai tapasztalattal rendelkeznek az áru megóvásában, pakolásában. Igény szerint a megvásárolt termékeket az ajtajáig felhordva szállítjuk.

Amennyiben Önnek több raklap járólap, vagy csempe rendelése lenne, akkor ebben az esetben 1 raklap behúzásra alkalmas, emelő hátfalas teherautót intézünk. Amennyiben a helyszíni körülmények engedik, akkor lehetőség van arra is, hogy önrakodós, illetve darus autóval vigyük ki a helyszínre a megrendelt termékeket.

Kapcsolat >>
INGYENES ÁRUTÁROLÁS

Az építkezéseknél, felújításoknál előfordul, hogy nem abban az ütemben haladnak, mint amiben szerettek volna és gondot okoz a termék tárolása, megóvása, sokszor a nyílászárok sem kerülnek a helyükre és Mi szívesen tároljuk Önnek, mindaddig, amíg biztonságos, zárt helyre nem tudjuk helyezni az árut kiszállításkor. A megrendelt termékek különböző országokból, raktárakból érkeznek. Ezeket Mi összegyűjtjük, igény szerint, nagyobb, több tétel esetén, helyiségenként összekészítjük, ingyenesen tároljuk. Ossza meg velünk az ezzel kapcsolatos igényeit és Mi azon leszünk, hogy ezek a feladatok ne okozzanak Önnek fejfájást, problémát!

GARANCIA:

Csak bevizsgált termékeket árusítunk, melyekre a gyártó garanciát vállal, illetve több évre visszamenőleg is alkatrészeket tudunk beszerezni.

Kád : az akril kádakra  10 év, a Kaldewei 3,5 mm vastag lemezkádra 30 év
Hidromasszázs kád: saját beüzemelésnél 1 év, szerviz beüzemelés esetén 3 év
Zuhanykabin: saját beüzemelésnél a Radaway és a Ravak termékeknél 2 év, Radaway szerviz beüzemelés esetén 3 év
Szaniterek: 5-10 év
Csaptelepek: 5 év

MINDEN TERMÉKÜNKRE GARANCIÁT VÁLLALUNK ÉS A NÁLUNK VÁSÁROLT TERMÉKEKHEZ AZ ALKATRÉSZEKET BESZEREZZÜK!!!

AMIBEN MÉG SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK:
  • A vásárló drága idejét figyelembe véve interneten egyeztetjük a terveket, árajánlatot, az előlegszámlát is ebben a formában tudjuk megküldeni, hogy otthon a karosszékből kényelmesen szépíthesse álmai otthonát.
  • A rendelési idő 3 naptól, 3 hétig történhet, ezzel az idővel a konkurenciánkhoz képest heteket nyerhet, hamarabb élvezheti az elsőrangú fürdőjét.
  • Megbízható kivitelezőt tudunk ajánlani, aki részletes költségvetés után, garanciával rendelkező munkát végez.
  • Amennyiben Ön kedvezőbb áron szeretne fürdőszobát kialakítani, vagy egy több lakásos beruházáshoz, projekthez keres fürdőszobai termékeket, csempéket, járólapokat, akkor mindig rendelkezésre állnak megbízható lengyel, német, cseh anyagok, amelyekből Ön kedvére válogathat.
TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK:

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS
3 dimenziós látványtervet biztosítunk a burkolatok és a tárgyak elhelyezéséhez. Igény szerint, helyszíni felméréssel.
További információk »

LAKBERENDEZÉS
Ha még nincs elképzelése , de egyedi fürdőt szeretne, vagy nem tudja, hogyan lenne megvalósítható a terve, kérje lakberendezési tanácsadásunkat!
További információk »

JÓTÁLLÁS
A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező. A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.

SZAKTANÁCSADÁS
Kollégáink rendelkezésére állnak, ha szakmai segítségre, tanácsra van szüksége akár kialakításban, szerelésben.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK
Szalonunkban Készpénzes, átutalásos és bankkártyás fizetés (Visa és Mastercard) lehetséges. Az átutalásnál a számlát akár e-mailben is elküldjük, így otthonról intézheti a befizetést.

INGYENES PARKOLÁS
Üzletünk előtt 10 autónak ingyenes parkolót biztosítunk. Az utolsó lámpás kereszteződésnél (Csillagvár Bevásárló Áruház után), már érdemes az indexelni, hogy kényelmesen leparkolhasson.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

KÉRDÉSE VAN SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL?

Kérdezzen bátran, szakértő kollégánk várja hívását, vagy üzenetét.Tel.: +36-1-240-3261